(+372) 5553 9105

E-R 9.00-17.00

Tere tulemast! Logi sisse või Registreeru kasutajaks

Jojobaõli 100 ml

18,95 €
189,50 €/L

Jojoobi seemnes leiduv õlijas varuaine pole taimerasv, vaid pigem vedel vaha. Jojobaõli on üks hinnatuim õli näohoolduses.

Imendub kergesti, kuna õli koostis on sarnane naha loomulikule rasule. Imendunud õli muudab naha pehmeks ja siledaks. Omab põletikuvastaseid omadusi ja aitab taastada naha loomulikku rasu -ja niiskusesisaldust, seetõttu sobib nii rasuse kui kuiva naha hoolduseks. 

Aknelisele nahale avaldab tasakaalustavat mõju, reguleerib rasu tootmist nahas. 

Sobib tundliku nahaga inimestele ja lastele õli õrna iseloomu tõttu. Aitab ka haudumise korral. Päikesekaitseks.

Tasakaalustab rasust peanahka.

Perekonna meeste jaoks võib jojobaõli imet teha habemeõlina.

INCI:Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil